donderdag, mei 23

Vrijdag 1 maart 2019

Vrijdag 1 maart 2019

De lente lijkt er nu echt aan te komen. Zag de Watermolen van Opwetten er tijdens de Open Coffee op 1 februari nog sprookjesachtig uit in de sneeuw, ondertussen zie je de crocussen en sneeuwklokjes al uit de grond schieten. Nou roert maart natuurlijk wel regelmatig zijn staart, maar een ding is zeker, in de Watermolen is het altijd gezellig en warm. Niet in de laatste plaats natuurlijk door de levendige gesprekken die de (zelfstandige) ondernemers uit de regio Nuenen, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven altijd hebben.

Op 1 maart ben je tussen 9 en 11 dus weer van harte welkom in De Watermolen van Opwetten in Nuenen om het gesprek aan te gaan met de andere aanwezigen. Ideeën en ervaringen uitwisselen en eventueel een discussie openen over een onderwerp waar jij graag de mening van andere ondernemers over zou willen horen – het kan allemaal.

Laat graag even weten of je komt via het invulformulier – dan is het nog makkelijker om van tevoren of achteraf contact met elkaar op te nemen. We kijken uit naar je komst!

Tot vrijdag de 1e!

Astrid en Hester van Open Coffee Dommeldal

PS: Mocht je een interessante spreker kennen, of een onderwerp hebben waar je graag meer over zou willen weten dan is dit natuurlijk de gelegenheid om daar een balletje over op te werpen. Grote kans dat we daar een van de komende bijeenkomsten aan zullen wijden.