vrijdag, juni 21

Vrijdag 10 mei 2019

Wow, wat een explosie heeft er ondertussen plaatsgevonden in de natuur! We zijn benieuwd hoe groen de bomen en struiken bij de Watermolen van Opwetten dit keer zullen zijn. Niet dat het weer een gebruikelijk onderwerp is in de gesprekken tussen de (zelfstandige) ondernemers uit de regio Nuenen, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

De gesprekken gaan over uiteenlopende onderwerpen als ervaringen met boekhoudprogramma’s, hoe pak je marketing effectief aan, hoe bereik je je doelgroep wel, wat voor effect heeft het verbreden/versmallen van je aanbod, hoe zorg je ervoor dat je blijft groeien als ondernemer en als mens, en meer op die vlakken. Dingen waar anderen meer of een andere ervaring mee hebben dan jij, met andere woorden. Reken maar dat je naar huis gaat met nieuwe ideeën of een frisse kijk op dat ene puntje waar je al zo lang over liep te piekeren.

Op vrijdag 10 mei – dus dit keer bij uitzondering NIET de eerste vrijdag van de maand! – ben je tussen 9 en 11 weer van harte welkom in De Watermolen van Opwetten in Nuenen om het gesprek aan te gaan met je collega-ondernemers uit de regio.

Laat graag even weten of je komt via het evenement op de Facebook-site van Open Coffee Dommeldal (die volg je toch al wel?) — dan is het nog makkelijker om van tevoren of achteraf contact met elkaar op te nemen. We kijken uit naar je komst!

Tot vrijdag de 10e!