vrijdag, juni 21

Vrijdag 5 oktober 2018

Open Coffee Dommeldal gaat door!

Nadat de vorige coördinator in juni was gestopt, bleef het even onzeker of er wel een volgende Open Coffee zou komen in Nuenen. Op 7 september heeft een aantal gemotiveerde ondernemers besloten dat de maandelijks bijeenkomst op de eerste vrijdag van de maand in De Watermolen van Opwetten vooral niet mocht stoppen. Astrid Cauchi Inglott heeft vervolgens de taak van coördinator van Annetje Tielemans overgenomen. Ze wordt daarbij ondersteund door Hester Stasse. 

Op 5 oktober ben je dus tussen 9 en 11 weer van harte welkom in De Watermolen van Opwetten om het gesprek aan te gaan met andere ondernemers uit de regio. Met een kopje thee of koffie in de hand ideeën en ervaringen uitwisselen staat daarbij centraal want er is dit keer geen spreker uitgenodigd. En mocht je een interessante spreker kennen, of een onderwerp hebben waar je graag meer over wilt weten dan is dit natuurlijk de gelegenheid om daar een balletje over op te werpen. Grote kans dat we daar een van de komende bijeenkomsten aan zullen wijden.

 Laat graag even weten of je komt via het invulformulier – dan is het nog makkelijker om van tevoren of achteraf contact met elkaar op te nemen. We kijken uit naar je komst!

 Tot vrijdag de 5e!